Wrap in de grill met veel groenten

16-04-2020

Wraps liggen standaard in onze kast, kan je zoveel mee doen en ook heel lekkere dingen in verwerken. Ik had dit weekend nog een restje chili liggen dus waarom niet in een wrap en zo krokant grillen.Klinkt heerlijk toch? Dit is zo een recept waar je eeuwig mee kan variëren.

Benodigdheden 

Rode saus : 1 rode paprika, 2 wortelen, 1 aubergine, 2 uien, teentje look, 1 wit van de prei, 1 bakje champignons, 150 ml tomaten passata , 2el olie,  50 g kidneybonen, 50 g maïs ongezoet uit blik, 50 g kikkererwten. 

Wrap, mozarella, sla en anderen groenten 

Bereidingswijze 

Reinig en versnijd de groenten in grove stukken ( de maïs, bonen en kikkererwten voeg je pas na het  mixen toe ) . Stoof de groenten zacht en overgiet met de passata, laat alles sudderen en mix daarna tot een half gladde saus. Breng op smaak met heel wat kruiden ( cayenne peper, sriracha, paprika poeder, komijn ) . Vul de wrap voor de helft met de saus en leg een beetje mozarella hierop ( mag ook gemalen kaas of zonder kaas ) . 

Plaats dit tussen de hete grillplaat en laat even bakken tot de wrap krokant is. Maak ondertussen een salade van alles wat je wil, tip : koriander bij een salade is altijd een goed idee. 

Geniet van je wrap en onthou, je kan eindeloos variëren hiermee.