Lunchbox kinderen

 

Een leuke boterhamdoos maken is 1 iets, samen een lekkere boterhamdoos maken is een groot succes. De Mickey fan zal niet alleen super fier zijn op zijn of haar resultaten maar ook nog eens meer dan enthousiast om dit te gaan proeven en hier draait het toch om he... Dus wie is er klaar om samen aan de slag...

September is terug van start en daar is ook vaak de vraag bij. Wat kunnen we nu in onze boterhamdoos steken? Velen vervallen snel van de hippe soms te fancy dozen naar snelle 'ongezondere' leuke dingen in de doos maar misschien is dit wel DE tip om gezond - snel leuk een boterhamdoos te maken.

Of wij beleg kopen voor op onze boterham, een vraag die wij heel veel krijgen. Wij beperken dit echt wel omdat dit heel sterk bewerkte producten zijn. Wij maken snel graag iets en eerlijk, het is heel eenvoudig.

Nieuwe woorden verzinnen is voor kinderen echt heel leuk, toen ik vertelde wat ik had gemaakt aan de kids zeiden ze, aghhh een wrapmelet mama. Dus een wrap van omelet vertaalde ik hieruit. Een leuk iets voor in de boterhamdoos, makkelijk te maken en eindeloos te variëren.