Recepten

 

Je kan hier de receptjes vinden die zowel kidsproof als gezond zijn. 

Kinderen zijn dol op ovenschotels, Italiaanse keuken kan je ook altijd mee scoren dus waarom deze niet combineren. Je kan deze vegetarische variant makkelijk ook maken met vlees. Maar bij ons was het vegi dag dus zonder vlees.

Met frietjes kan je bij iedereen of toch bijna iedereen scoren, met groentefrietjes moet je al iets meer je best doen om te scoren. Maar met dit recept kom je toch al iets meer in de richting van scoren bij groot en klein. Het was voor mij lang zoeken - proberen en eerlijk ik wil het nog een beetje...

Iedereen is wel ergens fan van een worstenbroodje. De meeste varianten die je kan kopen zijn jammer genoeg niet altijd even gezond. Dit receptje is een kleine beetje gezonder door een gezondere keuze van vlees te maken en ook een klein beetje groenten te verstoppen en ook een gezond sausje te maken.

De vakantie staat voor de deur en dan is koken met de kinderen altijd een succes. Dit recept is heel eenvoudig, gezond en snel klaar. Ideaal met de kids dus. Wie weet heb je deze vakantie wel een overdosis aan chocolade in huis en kan dit recept je perfect helpen bij het consumeren van deze berg chocolade.

In de morgen kan je alle extra energie gebruiken. Naast het zwarte goud kan je ook snel zelf een sap maken. We gaan meestal voor zoet maar waarom eens niet fris pittig?

Kinderen zijn fan van pasta, lasagne kan je altijd mee scoren en ook heel veel groenten in verstoppen. Nu kan je ook afwisselen van eiwitbron. Vegetarisch kan perfect of extra eiwitrijke groenten toevoegen, vlees gebakken, kipfilet in reepjes of misschien is vis ook wel geschikt. Hier maken wij vaak een variatie met vis en nu deel ik met jullie...

Wie denkt aan Aziatisch eten denkt aan zalige geuren en de pikant - zachte smaak. Wij zijn ultieme fan van deze keuken en geven dit ook mee aan onze kinderen. Wij maken het geheel niet zo pikant en werken dan onze portie af met extra kruiden en specerijen.

Valentijn of niet, roze drankjes scoren altijd goed bij een meisje. Dus ging Wolraad voor Valentijn aan de slag.