Recepten

 

Je kan hier de receptjes vinden die zowel kidsproof als gezond zijn. 

Pizza is en blijft iets die altijd lekker is. Eens je gezonde pizza's gewoon bent dan zijn de gekende diepvriesmerken helemaal niet meer zo lekker. Nu kan je scoren bij kids met pizza dus als we deze gezond kunnen maken dan zijn ook wij gelukkig.

Groenten eten het blijft voor heel veel kinderen een moeilijk punt. Meer dan 1 groente eten per maaltijd blijkt dan nog een moeilijker punt. Dus daarom probeer ik altijd te verstoppen, leuke combinaties te maken en de kinderen in het kookproces te betrekken. Het werkt bij mij dus waarom niet eens proberen.

Ik hou van gerechten die je op voorhand kan maken. Als je tijd neemt dan heb je ook meer kans dat je gezonde keuzes maakt. Want wees eerlijk heel veel ongezonde dingen vragen weinig tijd in de keuken. Dus maak ik graag samen met de kids maaltijden voor tijdens de week. Dit gerecht kan je 2 dagen op voorhand...

Klassiekers gezond maken of gezonder maken, hier probeer ik altijd aan te werken. Omdat de klassiekers nu eenmaal veel scoren bij kids maar ze meestal wel niet altijd top zijn qua gezondheid.

Comfortfood met een grote C, iets waar we met het gezin van kunnen genieten, bijpraten en toch gezond bezig zijn. Dit is echt meer dan geslaagd zo een aperitief.

Sneeuw, korte dagen vragen om typische winterkost. Nu ben ik altijd al fan van gratin aardappelen. Ik probeer al een tijdje een gezonde variatie te maken op dit gerecht en nu is het zo goed als af in mijn ogen. Comfort winter food noem ik het.

Groenteschotel

06-01-2019

Wij proberen 2 keer per week vegetarisch te eten met ons gezin. Het is soms zoeken naar leuke vernieuwende gerechten die scoren bij ons gezin. Ik wil niet vervallen in de alternatieven van burgers in de winkel. Ik probeer toch origineel uit de hoek te komen.; Dit recept is na enige verfijning toch wel klaar om met jullie te...

Een gezonde start van 2019 voor het hele gezin, iets waar we allemaal van dromen. Vandaag stond er dit succesje op het menu, eindeloos kan je hiermee variëren en eindeloos succes heb je hiermee. Win win

In de ochtend is het vaak een grote rush, tijd om lang in de keuken te staan is er niet en toch verkies je om gezond te eten. Een overnight is hierbij echt een oplossing. Ik maak deze altijd tijdens het opruimen van de avond en zo heb je in de morgen toch een gezond ontbijtje. Handig toch?