Tips voor het gezin - mama

 

Dagelijks krijg ik de vraag hoe ik het doe, gezond koken - bedrijf - kids .. Voor mij is koken een passie dus alle tijd die hierin gaat is dan ook niet erg maar toch probeer ik dat tijdens de week echt wel te beperken. Ja ook wij hebben echt wel vaak heel krap schema aan tijd. Ik probeer...

Mijn droom was om dit jaar eens een grote reis te maken met ons gezin. Met grote reis zag ik het ook groot, vliegtuig, zon... het kiezen kon beginnen. Factor zon stond op kop en het moest kidsproof zijn. Na zoeken, opzoeken en overwegen kozen we volmondig om met de kids op cruise te gaan. Velen schrokken eerst van...

Ik krijg vaak vragen van jullie hoe wij het doen om " slim " te kopen en te koken. Nu proberen wij echt wel hier aan te werken maar sommige weken zijn meer geslaagd dan andere. Maar is dat niet net wat het leven is, het is niet altijd een succes.

Mijn huid, als je mij volgt weet je echt wel dat mijn huid niet altijd mijn grote vriend was. Hij blijft ondanks ik me er zo zo zo veel beter mee voel toch nog een zorg. Ik weet dat ik nooit een mooie egale perfecte huid zal krijgen maar ik wil tot het natuurlijke uiterste gaan wat mogelijk is voor mijn huid. ...

Iedere mama kent het moment dat je bedenkt, wat gaan we nu deze avond eten. Nu ervaar ik dit ook nog steeds wel eens. Na zo een bedenking ga je snel snel naar de winkel en kook je wat je nodig hebt en nog wat extra dingen want ja je hebt honger. Zie je het gevolg komen? Op het einde van de week een koelkast vol van restjes. ...