Tips voor uren "goedkoop" plezier met de kids

 

Dat het een speciale tijd is , daar moet ik niemand van spreken. Dat het als mama soms hevig druk is om de ballen omhoog en draaiende te houden moet ik jullie ook niet vertellen. Maar met een juiste balans denk ik dat we allemaal wel er raken met ons gezin. Het moet niet allemaal zo perfect zijn zoals...

Dat wij onze 2 kleine schatten 2 talig opvoeden is misschien al lang geweten van jullie. Dat het soms niet altijd makkelijk is vertel ik er ook altijd graag bij. Wij leven nu eenmaal in een wereld vol van de nederlandse taal . Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk frans in hun leven te brengen op een spontane manier sinds hun geboorte....

Als je aan onze kids vraagt wat echt leuk is? Dan is 1 van hun antwoorden zeker picknick. Op reis vragen ze hier dagelijks naar en ook thuis krijg ik vaak deze vraag.

Het zag er allemaal wauw uit toen ik de post zag van Jules et Juliette rond de sprookjesradio van .............. Kon dit waar zijn?

Wij zijn ouders die graag zo eenvoudig mogelijk bezig zijn met de kids, grootse speeltuinen en parken zijn niet zo ons ding.. dus we zoeken naar leuke activiteiten voor onze kinderen.