Wij maken kennis met....

 Wij krijgen of nemen zelf de kans om dingen te testen. Ik blijf altijd benieuwd als ik iets nieuw zie liggen in de winkel en test dit dan graag. Wij zijn eerlijk en delen graag onze mening met jullie.....

Dat voldoende drinken een stokpaardje is van mij dat weten jullie al. Dat voldoende gezond drinken een punt is binnen ons gezin is ook al bekend denk ik. Maar onze kids mogen ook eens een " extraatje" . Wij proberen hen te leren dat je ook eens een iets ongezonder drankje kan drinken maar je er dan extra van moet genieten....

Wie in West - Vlaanderen en zelf Oost-Vlaanderen woont ken hoogst waarschijnlijk Dhondt, de winkel voor iedereen die graag kookt, graag een mooie tafelschikking of zelf tafel wil of graag originele geschenken wil geven. Of gewoon al het wandelen door de winkel en keer op keer verliefd worden op iets prachtig in de winkel.

Zoals velen al weten is het mijn standpunt om heel veel water te drinken. Maar water mag ook een variatie krijgen, wel een gezonde variatie. Je kan je water pimpen met munt, gember, citroen, komkommer, watermeloen,.... maar ook ongezoete thee of infusie is meer dan geslaagd voor je dagelijkse portie water.

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik vaak heel veel hooi op mijn vork durf nemen. Lange dagen zijn gewoonte en een avond voor tv komt maar 1 keer per week meestal voor. Maar nooit ervaar ik iets als een opgaven tenzij strijken dan misschien . Soms heb ik ook een dip, dat ik even bijna...

Of ik wou meewerken aan een campagne rond koken met kinderen van Uncle Bens? Of ik ook op bezoek wou komen in hun fabriek in Olen. Hoe kan je een foodie meer enthousiast maken voor een project. Mijn agenda kreeg een mooie kleurige vermelding voor het bezoek. Want dat wou ik toch echt wel eens zien.

Wat was ik 3 jaar geleden trots dat ik een dochter kreeg. Mooie meisjeskleren, doorgeven van al mijn passies en ook het spelen met poppen. Ik was als kind een echte poppenmama, uren speelde ik met poppen... Dus een dochter hebben zoals Madeleine die heel graag speelt met poppen? Zalig.

De soupmaker

27-11-2018

Ik heb zo een lijstje van apparaten waar ik van droom, voor spaar of gewoon op het lijstje zet voor cadeautjestijd. Herkenbaar bij velen denk ik?

Dat ontbijten belangrijk is dat moet ik jullie al lang niet meer vertellen. Gezonde alternatieven voor de ongezonde boterhammen met choco leer ik jullie dan ook graag kennen.

Wat is de start van een dag zonder een kopje koffie, sinds ik kinderen heb is dit inderdaad mijn eerste nood in de morgen. Of toch als het mogelijk is. Nu kan je een koffiefan niet meer blij maken dan met een koffiezet die ik mag testen.

Ik hou van aperitief, wie niet? Ik hou nog meer van een originele gezonde aperitief. Of deze chips kans maken om mijn nieuwe favoriet te worden?