Wij maken kennis met....

 Wij krijgen of nemen zelf de kans om dingen te testen. Ik blijf altijd benieuwd als ik iets nieuw zie liggen in de winkel en test dit dan graag. Wij zijn eerlijk en delen graag onze mening met jullie.....

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik vaak heel veel hooi op mijn vork durf nemen. Lange dagen zijn gewoonte en een avond voor tv komt maar 1 keer per week meestal voor. Maar nooit ervaar ik iets als een opgaven tenzij strijken dan misschien . Soms heb ik ook een dip, dat ik even bijna...

Of ik wou meewerken aan een campagne rond koken met kinderen van Uncle Bens? Of ik ook op bezoek wou komen in hun fabriek in Olen. Hoe kan je een foodie meer enthousiast maken voor een project. Mijn agenda kreeg een mooie kleurige vermelding voor het bezoek. Want dat wou ik toch echt wel eens zien.

Wat was ik 3 jaar geleden trots dat ik een dochter kreeg. Mooie meisjeskleren, doorgeven van al mijn passies en ook het spelen met poppen. Ik was als kind een echte poppenmama, uren speelde ik met poppen... Dus een dochter hebben zoals Madeleine die heel graag speelt met poppen? Zalig.

De soupmaker

27-11-2018

Ik heb zo een lijstje van apparaten waar ik van droom, voor spaar of gewoon op het lijstje zet voor cadeautjestijd. Herkenbaar bij velen denk ik?

Dat ontbijten belangrijk is dat moet ik jullie al lang niet meer vertellen. Gezonde alternatieven voor de ongezonde boterhammen met choco leer ik jullie dan ook graag kennen.

Wat is de start van een dag zonder een kopje koffie, sinds ik kinderen heb is dit inderdaad mijn eerste nood in de morgen. Of toch als het mogelijk is. Nu kan je een koffiefan niet meer blij maken dan met een koffiezet die ik mag testen.

Ik hou van aperitief, wie niet? Ik hou nog meer van een originele gezonde aperitief. Of deze chips kans maken om mijn nieuwe favoriet te worden?

Natuurlijke ingrediƫnten geven een volle smaak en deze pure smaken zorgen voor puur plezier. Dit tussendoortje verlengt het zalige gevoel van de granola van Xavies een hele dag door.

Fruitfunk kennen wij al heel lang, de zakjes - reepjes en zelf de adventskalender hebben wij al allemaal met heel veel plezier gekocht en ook met nog meer plezier opgegeten.

Iedereen die mij - ons al een tijdje volgt weet dat wij gek zijn van het zoeken naar leuke alternatieven voor vlees op de dagen die we vegetarisch eten. Nu heeft Bonduelle sinds kort nog meer leuke kleine handige verpakkingen van bonen. Denk aan de klassieke linzen, kikkererwten, zwarte bonen maar ook aan de rode kidneybonen. Ik voel dat...