Wij maken kennis met....

 Wij krijgen of nemen zelf de kans om dingen te testen. Ik blijf altijd benieuwd als ik iets nieuw zie liggen in de winkel en test dit dan graag. Wij zijn eerlijk en delen graag onze mening met jullie.....

Wie in West - Vlaanderen en zelf Oost-Vlaanderen woont ken hoogst waarschijnlijk Dhondt, de winkel voor iedereen die graag kookt, graag een mooie tafelschikking of zelf tafel wil of graag originele geschenken wil geven. Of gewoon al het wandelen door de winkel en keer op keer verliefd worden op iets prachtig in de winkel.

Of ik wou meewerken aan een campagne rond koken met kinderen van Uncle Bens? Of ik ook op bezoek wou komen in hun fabriek in Olen. Hoe kan je een foodie meer enthousiast maken voor een project. Mijn agenda kreeg een mooie kleurige vermelding voor het bezoek. Want dat wou ik toch echt wel eens zien.

Wat was ik 3 jaar geleden trots dat ik een dochter kreeg. Mooie meisjeskleren, doorgeven van al mijn passies en ook het spelen met poppen. Ik was als kind een echte poppenmama, uren speelde ik met poppen... Dus een dochter hebben zoals Madeleine die heel graag speelt met poppen? Zalig.

De soupmaker

27-11-2018

Ik heb zo een lijstje van apparaten waar ik van droom, voor spaar of gewoon op het lijstje zet voor cadeautjestijd. Herkenbaar bij velen denk ik?

Wie is er nu geen fan van gezonde voeding? Wie is er nu geen fan van eenvoudige gezonde voeding? Ik denk dat de meesten onder ons nu volmondig ja knikken. Dan heb ik alweer goed nieuws voor jullie. Steffie Vertriest heeft deze week haar derde prachtig boek voorgesteld. Een boek vol gezellige comfy recepten, eenvoudige prachtige recepten die we...