Wij maken kennis met....

 Wij krijgen of nemen zelf de kans om dingen te testen. Ik blijf altijd benieuwd als ik iets nieuw zie liggen in de winkel en test dit dan graag. Wij zijn eerlijk en delen graag onze mening met jullie.....

Zoals velen al weten is het mijn standpunt om heel veel water te drinken. Maar water mag ook een variatie krijgen, wel een gezonde variatie. Je kan je water pimpen met munt, gember, citroen, komkommer, watermeloen,.... maar ook ongezoete thee of infusie is meer dan geslaagd voor je dagelijkse portie water.

Of ik wou meewerken aan een campagne rond koken met kinderen van Uncle Bens? Of ik ook op bezoek wou komen in hun fabriek in Olen. Hoe kan je een foodie meer enthousiast maken voor een project. Mijn agenda kreeg een mooie kleurige vermelding voor het bezoek. Want dat wou ik toch echt wel eens zien.

Wat was ik 3 jaar geleden trots dat ik een dochter kreeg. Mooie meisjeskleren, doorgeven van al mijn passies en ook het spelen met poppen. Ik was als kind een echte poppenmama, uren speelde ik met poppen... Dus een dochter hebben zoals Madeleine die heel graag speelt met poppen? Zalig.

De soupmaker

27-11-2018

Ik heb zo een lijstje van apparaten waar ik van droom, voor spaar of gewoon op het lijstje zet voor cadeautjestijd. Herkenbaar bij velen denk ik?

Wat is de start van een dag zonder een kopje koffie, sinds ik kinderen heb is dit inderdaad mijn eerste nood in de morgen. Of toch als het mogelijk is. Nu kan je een koffiefan niet meer blij maken dan met een koffiezet die ik mag testen.

Natuurlijke ingrediƫnten geven een volle smaak en deze pure smaken zorgen voor puur plezier. Dit tussendoortje verlengt het zalige gevoel van de granola van Xavies een hele dag door.

Fruitfunk kennen wij al heel lang, de zakjes - reepjes en zelf de adventskalender hebben wij al allemaal met heel veel plezier gekocht en ook met nog meer plezier opgegeten.

Iedereen die mij - ons al een tijdje volgt weet dat wij gek zijn van het zoeken naar leuke alternatieven voor vlees op de dagen die we vegetarisch eten. Nu heeft Bonduelle sinds kort nog meer leuke kleine handige verpakkingen van bonen. Denk aan de klassieke linzen, kikkererwten, zwarte bonen maar ook aan de rode kidneybonen. Ik voel dat...

Je leest het goed Illie Billie sauzen, illie billie is een prachtig lief kevertje die geen suikers mag eten omdat hij diabetis heeft, zijn vriendjes Keesie Beesie de schattige rups mag geen zuivel eten en ook hun vriendje Maggie mag geen ei eten. Een prachtig verhaal van hoe anders ze allemaal zijn deze schattige lieve diertjes maar toch hoe...

Of wij interesse hadden in het testen van de fonds van Lacroix? Ik denk dat je deze vraag aan niemand moet vragen die graag kookt. Natuurlijk zag ik dit zitten, wij eten heel gezond en proberen zoveel als mogelijk zelf te maken maar een fond daar heb ik toch vaak te weinig tijd voor. Daarom is een kant- en...